Østfold flyttebyrå

 • Tore Skoglund tar med skrønene fra «Rorbua» til Costa Blanca Tore Skoglund og Fridtjof Nordnes fremføres i fri dressur på La Luna og La Rosaleda. – Det blir mye ellevilt og noe til ettertanke. Vi kommer med lattergaranti og det kan bli en del sterke scener, sier Tore Skoglund.

Tore Skoglund tar med skrønene fra «Rorbua» til Costa Blanca

Nå blir det gjensyn med «Du skal høre mye» med Tore Skoglund og Fridtjof Nordnes kjent fra «Rorbua» på NRK.

TORREVIEJA/ORIHUELA COSTA

Det engang populære NRK-programmet «Du skal høre mye» er et  humorprogram med Tore Skoglund som gikk på NRK-TV fra 1987 til 2003. Programmene ble sendt fra utestedet Rorbua i Tromsø, der programleder Skoglund og gjestene var samlet for å utveksle humoristiske anekdoter og vitser. Det ble i alt sendt 250 episoder av serien.

Nå inviterer programleder Tore Skoglund og Fridtjof Nordnes som var en av flere faste innslag i programmet, til tre kvelder med mye latter her på Costa Blanca.

– Det hele startet med en idé tilbake i 1986 for så å ha første sending i 1987. Det ble 16 år med mye moro, forteller Tore Skoglund på telefon til Vikingposten.

Trenger du leiebil i påsken eller i sommer? Gjør et søk her og velg selv hvilket selskap du vil benytte - gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

– Vi har nettopp avsluttet en turné hvor det har vært stinn brakke og stormende jubel. Men det er ikke samme forestillingen vi kommer med til Costa Blanca. Fridtjof Nordnes og jeg har med oss en forestilling vi har gjort på Gran Canaria i flere år. Jeg vet ikke så mye om Costa Blanca og fastlands-Spania selv om vi var der i 2001 gjennom et oppdrag for et firma.

Det var planlagt kun to forestillinger, men den første forestillingen 5. april på La Luna er allerede utsolgt. Derfor blir det en ekstra forestilling på La Luna mandag 9. april. Lørdag 7. april er det Bar La Rosaleda i Torrevieja hvor «du skal høre mye…».

– Det var hyggelig å høre at det er allerede en utsolgt forestilling. Det skal bli godt å komme unna all snøen her i Norge. Det er ingen erindringer om vår enda, avslutter den tidligere programlederen.

Billetter kjøpes på La Luna i Orihuela Costa og Bar La Rosaleda i Torrevieja. Billettprisen er 20 euro.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no