Østfold flyttebyrå

 • Tramteater-veteraner gjester Costa Blanca Skuespillerne Liv Aakvik (t.h.) og Kine Hellebust har allerede ankommet Albir og lover en forestilling med masse god humor og latter. 
 • Tramteater-veteraner gjester Costa Blanca
  Forestillingen finner sted på Fundación Frax lørdag 24. februar kl. 19.00.  Billetter kjøpes ved inngangen og koster 25 euro.

Tramteater-veteraner gjester Costa Blanca

For første gang.

ALBIR

Skuespillerne Liv Aakvik, Kine Hellebust og Anders Rogg, som er medlemmene i «as Dameteater & søn», har lang fartstid i norsk teater. Siden starten i 1989 har de turnert Norge på kryss og tvers, og nå kommer de for første gang til Spania.

Gruppen er kjent for de fleste fra opptredener på fjernsyn og radio og presterte i sin tid - med en av landets siste singelplater - å ligge flere uker på Norsktoppen. 

Nå kommer de for å opptre på Fundación Frax, hvor publikum vil få gleden av å se kabareten «Åh livet svinger», som med mye humor og ironi tar for seg det som de selv beskriver som universelle temaer. Dette inkluderer «Livet Selv - kjærlighet (komplisert og variert), menn, kvinner, datateknologi, religion, naturvern, kjærlighet, boligproblemer, gjeldskriser, bordskikk, gladvold, bryllup, allsang, fisk, sexpress, New Age, naturvern, Nord-Norge, språk – kjærlighet.» 

Trenger du tannlege, tolk eller taxi? I vår bransjeguide finner du hjelpen

Publikum blir med på en reise der sarte viser, elleville teatrale element, ironiske påstander med snert og futt og fart er premissene i en forestilling som varer litt over en time. 

– Dette vil bli veldig gøy, så vi håper at mange møter opp, sier Brith Fergestad, som er tidligere leder for Kunstgruppen i Den norske klubben Costa Blanca. 
– For et par år siden traff jeg Kine Hellebust og Liv Aakvik da jeg hadde med Kunstgruppen med venner i DnkCB til Museo Delso. Vi fikk god kontakt, og jeg snakket varmt om Kunstgruppen, så Kine meldte seg etter hvert inn der. Hun skal også være med på utstillingen kunstgruppen skal ha i Casa de Cultura som starter dagen før forestillingen på Fundación Frax. 

Både Aakvik og Hellebust gleder seg stort til å opptre på Costa Blanca, hvor de trives veldig godt.

– Jeg har jo flere venner og kjente som har hus der nede, sier Kine Hellebust til Vikingposten. Vi har reist med Dameteateret i Norge i så mange år nå, og det blir spennende å opptre i Spania også. Vi harselerer med det meste - på humoristisk vis, og går ikke av veien for å kile folk under armene, eller tråkke dem litt på tærne - kan du si. Cabareten er ikke noe for feiginger!

Begge innrømmer at der er litt nervøse før forestillingen. Spesielt fordi de opprinnelig trodde forestillingen skulle finne sted på Den norske klubben, og ikke på selveste Fundación Frax.

– Jeg ble ganske stum da jeg fikk høre at vi faktisk fikk muligheten til å opptre på Frax. Det er jo en kjempestor bygning og viktig institusjon! Men det vil nok gå bra. Vi regner med at det kommer nokså mange, så vi anbefaler at folk møter opp i god tid for å sikre seg billetter. Den som kommer først til mølla får male, sier Hellebust og smiler.

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no