Østfold flyttebyrå

 • Tre kor samarbeider for en god sak Fredag 23. november er det felleskonsert med tre kor i Auditorium de la Mediterrania i La Nucia.

Tre kor samarbeider for en god sak

Holder felleskonsert - inntekten går til et godt formål.

 

LA NUCIA

Tre internasjonale kor, ledet av dirigent/pianist Guy Verhelst, vil den 23. november holde en felleskonsert i Auditorium de la Mediterrania i La Nucia.

Dette blir en kveld full av overraskelser! I tillegg til de tre korene blir det opptreden av Hazel Hiles' dansegruppe og Duo Pasion Doble.

Hele inntekten fra konserten går til The Food Bank of La Nucia.  Konserten starter kl 20.00 og billettene, som koster 5 euro, kan kjøpes i billettluken i Auditoriet eller via internett; www.instanticket.es.

Sammen vil de tre korene; Canticorum fra Alfaz, Cantares fra La Nucia og Alegria fra Moraira, bestående av mer enn 80 kvinner og menn og akkompagnert av piano og cello, garantert gi deg en fantastisk musikalsk opplevelse.

Repertoaret er internasjonalt med sanger på italiensk, engelsk, russisk, latin og spansk. Elever fra den kjente danseskolen til Hazel Hiles i La Nucia vil danse til noen av sangene. Og så må vi ikke glemme den superbe duoen Duo Pasion Doble med pianist Guy Verhelst og cellist Lutgarde de Neve. Dette vil bli en eksepsjonell kveld for alle musikkelskere.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no