Østfold flyttebyrå

 • Tre skandinaver i prestisjefylt tennisturnering Norske Markus Tvedt er 11 år og en av nordmennene som går på tennisskolen i Alfaz.

Tre skandinaver i prestisjefylt tennisturnering

En svensk og to norske ungdommer fra en tennisklubb i Alfaz er i internasjonalt selskap.

ALFAZ DEL PI

Sju ungdommer fra Club de Tennis de Alfaz del Pi er med når TEN-PRO, en av de viktigste internasjonale tennisturneringen i verden, starter i Nederland i februar.

Det arrangeres ni omganger i TEN-PRO Global Junior Tour og gjennom året vil ungdommene konkurrere i både Europa og USA. Etter starten i Nederland går turen til Mallorca i april, Brussel i mai og i juni/juli er det Bree, også det i Belgia som står for tur. 

Deretter går turen over Atlanteren og turneringen fortsetter i Miami i juli og Palm Beach i august. I november er man tilbake i Europa, denne gang i Frankrike, før turneringen avsluttes på Mallorca i desember.

Det er en internasjonal tropp Alfaz sender ut i verden, norske Markus Tvedt (11) og Nicolai Skogstrand (11)  er sammen med svenske Linus Löfvehaft (12) blant tennistalentene. 

De fire andre er Vita Valtrukeviciute (12) fra Litauen, Yumin Ha (13) opprinnelig fra Korea, Sonia Chiorean (8) fra Storbritannia og Luka Novakovic (13) fra Nederland. 

I hver av de ni konkurransene  får deltakerne spille fire til åtte partier uavhengig om de taper eller vinner. 

Hver konkurranse varer i fem til sju dager, noe som ikke bare er en fordel for de unge konkurrentene, men også foreldrene som følger dem.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no