Østfold flyttebyrå

 • Trenger sårt en reservefamilie Mariam Kjellsen har kommet i en situasjon hvor hun ser seg nødt til å søke om en reservefamilie som kan hjelpe henne med å ta vare på hundene Luna og Skyler.

Trenger sårt en reservefamilie

På grunn av en endret familiesituasjon trenger Mariam Kjellsen hjelp til å ta seg av hundene Luna og Skyler, og ber Vikingpostens lesere om hjelp.

LA NUCIA

For et halvt år siden adopterte Kjellsen to valper fra dyremottaket i La Nucia. Familien var vill av glede, spesielt familiens tre barn, som elsker hundene.

– Vi fant ut at det beste var å adoptere, siden det er så mange hunder som trenger et nytt hjem her i Spania. Begge hundene er veldig vakre og de er lydige, og de elsker å være rundt andre dyr. Når de møter andre hunder, store som små, legger de seg langflate og etterpå hilser de på, så de er det man kan kalle nokså ydmyke dyr. De elsker også å være rundt mennesker, spesielt barn. 

Kjellsen er nesten på gråten, for hun er veldig glad i hundene som leker sammen i et hjørne mens intervjuet pågår. Av og til kommer de opp til henne og setter seg ved siden av før de løper av gårde igjen.

– For meg er dette en veldig vanskelig situasjon for jeg sitter nå alene med ansvaret for tre barn, jeg føler at jeg ikke strekker til, sier hun med en skjelvende stemme. Foreldrene mine bor i Norge, og vi pleier å dra dit noen uker på sommeren og i julen og i påsken. Jeg ser det vil bli vanskelig for meg å reise med tre barn og to hunder alene, og det er spesielt når vi er i Norge at vi skulle likt å kunne ha en reservefamilie som kunne tatt imot hundene. De to er verdens beste venner, og jeg skulle ønske de kunne være sammen, men om de må være i hver sin familie når vi er bortreist, er det også greit, sier hun til Vikingposten.

Sett denne? Bygger nytt hotell ved Alicante-flyplassen

Hun hadde også satt stor pris på om en reservefamilie kunne tatt vare på Luna og Skyler noen helger av og til.

– Jeg har så mye å gjøre med hensyn til barna, og jeg må også ta vare på huset og hagen selv, og selv om jeg frem til nå har gått flere turer med Luna og Skyler i skogen her i Bello Horizonte hver dag, føler jeg at det ikke vil bli like lett fremover. De er begge nokså små, veier bare noen få kilo, men de liker å røre på seg, og når vi er i skogen løper de fritt i rundt. Så det må være snakk om en reservefamilie som har tid til å gå tur med dem og som helst har litt hageplass slik at de kan være litt ute og leke på dagen. De passer ikke inn i en leilighet midt i Benidorm, for å si det slik. Men de er enkle å ha med å gjøre, de leker mye for seg selv og er flinke til å passe på eiendommen, sier Kjellsen. 

Om reservefamilien ønsker å bruke mer tid sammen med hundene etter hvert vil ikke det være et problem, og selv om Kjellsen har lite lyst til å adoptere bort hundene, er hun villig til å vurdere det om Luna og Skyler kan være sammen.

– Jeg er klar over at jeg må tenke på hva som er best for hundene, og om jeg ser de finner seg til rette og er glade hos reservefamilien, kan det diskuteres. Men akkurat nå får jeg bare lyst til å gråte ved tanken på ikke å ha kontakt med dem noe mer. Dessuten er barna veldig glade i dem. Det ideelle hadde vært å kunne dele ansvaret med noen som er glad i dyr og ønsker å ha et par hunder på deltid, sier Mariam Kjellsen.

Er dette noe for deg, ta kontakt med Kjellsen på telefon 622 439 621 eller email: mariam_kjellsen@yahoo.com

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no