Østfold flyttebyrå

 • Trodde aldri hun fikk se gullringen sin igjen Det ble roser som takk fra Birgitta Wincent for at gullringen kom til rett hos Specsavers på La Zenia.

Trodde aldri hun fikk se gullringen sin igjen

Var gave fra avdød mann.

ORIHUELA COSTA

Fortvilelsen var stor da Birgitta Wincent mistet den dyrebare gullringen under butikkbesøket hos Specsaver på La Zenia i Orihuela Costa. Ringen, med rubiner og diamanter, var en gave fra hennes avdøde mann.

– Jeg tar alltid av meg ringen når jeg er ute og handler, og legger den i lommeboken sammen med småpengene mine. Den lommen er det glidelås på, forklarer Birgitta Wincent. Men da jeg åpnet lommeboken for å betale for kontaktlinsene ramlet alle småpengene ut og sammen med de også gullringen min.

– Da jeg ringte optikerkjeden dagen derpå, etter en søvnløs natt, kunne de butikkansatte fortelle at de hadde funnet ringen min etter en omfattende leteaksjon. Da ble det innkjøp av roser, som takk for hjelpen.

Butikksjefen hos Specsavers, Francisco Jurado, er glad de fant ringen og kunne returnere den til eíeren.

– Det er liten tvil om at ringen hadde en spesiell plass hos Birgitta Wincent. Og vi er kjempeglad vi kunne gi den tilbake. Samtidig er vi rørt over takknemligheten hun viste. Små handlinger som å vise tillit, vennlighet og medmennskelighet er viktig i den verden vi lever i i dag. Det bringer oss sammen. Det ble et godt møte som var følelsladet for oss alle, sier Francisco Jurado.

– Ringen er dyrbar på flere måter. Jeg fikk den av mannen min, som døde for fire år siden. Jeg vil ikke oppgi hva den koster, da kan jeg aldri bruke den igjen, forteller Birgitta Wincent på telefon fra Göteborg i Sverige.

– Mannen min og jeg flyttet til Punta Prima i Torrevieja for snart 20 år siden og nå er jeg i Sverige for å ta imot mitt 14. barnebarn. Jeg er utrolig glad ringen kom til rette før jeg måtte reise, og det var noen gledens timer med de ansatte hos Specsavers som fant ringen min.

 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no