Østfold flyttebyrå

 • Ulovlig søndagsmarked i Guardamar holder stand Hver søndag, hele året, er det stort marked her i sitronlunden. Foto: Jeanette Pettersson

Ulovlig søndagsmarked i Guardamar holder stand

Har operert uten lisens i over 20 år.

GUARDAMAR

Søndagsmarkedet «El Campico» i Guardamar del Segura var også sist helg åpent for publikum. 

Markedet holder åpent til tross for at Høyesterett har avsagt en dom mot arrangøren av markedet. Dommen slår klart fast at de opererer på et område som er et beskyttet naturreservat, og at den kommersielle virksomheten på området må opphøre umiddelbart.

Markedet, som har rundt 800 salgsboder og 40 barer, har operert uten lisens i over 20 år og fortsetter å operere utenfor loven til tross for at kjennelsen i Høyesterett ikke kan ankes til en høyere instans.

Lederen for et av de andre markedene i Vega Baja-regionen har derfor valgt å ta saken i egne hender og har sendt inn en skriftlig klage til kommuneledelsen i Guardamar del Seguro. Lederen krever at bystyret «snarest iverksetter hensiktsmessige tiltak for å fullbyrde høyesterettsdommen».

I brevet står det blant annet at den kommersielle virksomheten ved El Campico-markedet skader andre markeder i regionen som har sine driftstillatelser i orden.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no