Østfold flyttebyrå

 • Vellykket bedriftsmesse på Klubben Mange som møtte opp på bedriftsmessen til Den Norske Klubben Costa Blanca lørdag formiddag.
 • Vellykket bedriftsmesse på Klubben
  Populære Harald Becker, som har vært medlem av Klubben i alle år, stilte opp som mannekeng til stor glede for de som satt i salen og så på moteoppvisningen.
 • Vellykket bedriftsmesse på Klubben
  Denne gjengen storkoste seg på mannekengoppvisning.
 • Vellykket bedriftsmesse på Klubben
  Jose Maria Salas Arroyo fra Denia synes det er stas å være medlem av Klubben, og kom for å informere om sin eksklusive olivenolje.

Vellykket bedriftsmesse på Klubben

Den Norske Klubben Costa Blanca får stadig nye bedrifter som medlemmer, mange av dem er spanske.

ALFAZ DEL PI

Det var fullt hus da Vikingposten stakk innom messen, som holdes hvert år på denne tiden av året. 

– Ja, det er litt trangt om plassen her på Klubbhuset i dag, sier Per Brandt-Hansen, som er ansvarlig for bedriftsmessen. Meningen med denne messen er at bedriftsmedlemmene skal få vise seg frem i tillegg til å bli bedre kjent med medlemmene av Klubben. 

Årets utgave av messen tiltrakk både flere utstillere og publikum enn tidligere, ifølge Brandt-Hansen.

– En av grunnene til det er nok at vi i år passet på at det ikke var noe arrangement på andre norske institusjoner i området i dag. Messen blir jo planlagt mange måneder i forveien, og det er ikke alltid like enkelt å unngå å kollidere med andre arrangement.

Han er veldig takknemmelig for sjenerøsiteten til bedriftene som alltid stiller opp med mye god informasjon, produkter og ikke minst mye godt humør. 

– Dessuten stiller de alle opp med flotte premier til loddtrekningen, som er veldig populær. Det betyr jo ekstra inntekter til Klubben, og det kommer godt med. 

Messen foregikk i nedre etasje, hvor det blant utstillerne befant seg alt fra sykehus til tannleger og restauranter. Men det store trekkplasteret var uten tvil moteoppvisningen som foregikk i hovedetasjen.

– Den er alltid like populær, smiler Brandt-Hansen, salen er fullpakket hver gang. Her får vi sett mye bra, og jeg vil sende en stor takk til alle de som i dag stilte opp som mannekeng.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no