Østfold flyttebyrå

 • Venter 200 unge fotball- og håndballspillere til Torrevieja Roy Pedersen gleder seg til storinrykk av ferieglade skoleelver neste mandag til idrettsanlegget i Saltbyen.

Venter 200 unge fotball- og håndballspillere til Torrevieja

For syvende året arrangerer Roy Pedersen (55) håndball- og fotballskole i Torrevieja. Om kort tid blir idrettsanleggene i Torrevieja okkupert av nærmere 200 ballglade barn og unge.

TORREVIEJA

Gjennom sitt firma Active Travelling Spain holder Pedersen også i år aktivitetsskole for barn og unge med sommerferien liggende foran seg.

– Dette er å optimalisere ferien for mange familier. Barna aktiviseres gjennom hele dagen, hvor mor og/eller far kan bruke tiden som de vil. Vi har mange eksempler på familier som har kommet tilbake år etter år, helt til barna blir for store og ferien må ta en annen vending, sier Roy Pedersen.

Også flere av instruktørene er gjengangere og har vært med siden oppstarten for syv år siden.

– Fire av trenerne har vært med alle årene vi har arrangert «ballskolene» her. De har tatt eierskap i dette og er 100 prosent involvert. Det er moro og skaper trygghet for alle.

I år får håndballskolen blant andre Trine Haltvik  og tysklandsproff Kevin Gulliksen som trenere. For fotballskolen er også i år tidligere Vålerenga-profil og kaptein Tom Henning Hovi med på laget.

– Vi har kompetente ledere med oss og det tror jeg også gjør at mange familier kommer tilbake år etter år. Dette er opplegg som er tilpasset for alle og ikke spesialisert trening. Her dreier det som aktivitet, understreker Pedersen.

Selv om antallet deltakere omtrent er som fjoråret er det enda noen plasser ledig.

– Vi merker det godt om det har vært en god sommer i Norge det foregående året. Da virker det som om mange tar det for gitt at det vil skje i år igjen. Så med tropesommeren i Norge og Skandinavia i fjor har interessen foreløpig vært noe lavere enn fjoråret. Men det er enda ikke for sent. Det er bare å ta kontakt. Det alltid noen som melder seg på siste uken.

– I år kan vi skryte av å ha siste generasjon kunstgress på plass. Kommunen har holdt det de lovet og oppgradert anlegget og vi kan ønske velkommen til flotte fasiliteter. Kunstgresset er så nytt at målene ikke er kommet på plass enda, men det vil de. Nå gleder jeg meg - for min del - til det artigste arrangementet vi har i løpet av året. Selv om det også er det travleste, avslutter Roy Pedersen.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Rigmor stiller ut hos «Lilly II»

Kunstner Rigmor Osnes Vik vil gjenta suksessen fra i vår og stiller denne gangen ut hos restauranten«Lilly II» i Pilar de la Horadada.

Skål for kjærligheten!

Anne-Grethe og Hans-Petter Hansen måtte søke kongen om tillatelse før de giftet seg. Nå har de feiret 60 års bryllupsdag på Costa Blanca.

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no