Østfold flyttebyrå

 • – Vi storkoser oss i Albir Trioen Tysland/Larsen/Meling trekker mange folk til sine konserter på Costa Blanca.
 • – Vi storkoser oss i Albir
  Salen var stappfull når konserten startet klokken åtte på kvelden.
 • – Vi storkoser oss i Albir
  Stemningen var god da Tysland, Larsen og Melingen startet konserten på Brew Rock sist mandag kveld.

– Vi storkoser oss i Albir

Stor interesse for musiker-trio.

ALBIR

Klokken syv på kvelden var det allerede solgt 200 billetter til konserten med trekløveret Terje Tysland, Reidar Larsen og Brynjar Meling. Da begivenheten startet klokken åtte, var salen stappfull.

I inngangsdøren til Brew Rock blir Vikingposten ønsket velkommen av Siri Lund fra Nordisk Senter, som arrangerer begivenheten. Sammen med henne står Gryne Stølen og Unni Tysland og selger billetter.

– Det er blitt solgt ganske mange på forhånd, og flere har kjøpt billett den siste timen, smiler Unni Tysland. Vi regner med fullt hus i kveld. Vi synes det er veldig hyggelig å komme tilbake hvert år, for vi storkoser oss i Albir. Vi tar dette som en blanding av jobb og ferie. Det er sjuende gang at vi arrangerer konsert her i Albir, og regner med å være på plass neste år også.

Advokaten Brynjar Meling kommer bort med et fornøyd smil. Han er også glad for å være i Albir. 

– I utgangspunktet var det bare Reidar og Terje som skulle opptre. Jeg hadde en rettssak jeg skulle være med på i Italia, men de ville ikke slippe meg inn. Da kjøpte jeg flybillett til Costa Blanca umiddelbart, for dette ville jeg jo så gjerne bli med på. Jeg må likevel innrømme at jeg håper jeg dør før jeg må på scenen, jeg har det alltid sånn, flirer han.

Litt lengre inn i salen, står Larsen og Tysland i kjent stil og prater med noen gjester. Alle vil snakke med musikerne, som de har fulgt nesten hele sitt liv.
– Jeg vokste jo opp med trønderrock, så det er stort å komme til Albir på ferie og kunne overvære en konsert med Tysland, smiler Tommy Sæter bredt. Men jeg er også glad i blues, så det at 

Reidar Larsen deltar er et stort pluss. Vi er litt slitne og skal opp tidlig i morgen, så vi vet ikke om vi blir helt til slutt, men vi skal få med oss det meste. 

Tysland derimot er i god form, men kan fortelle Vikingposten at han er en tanke bekymret over stemmen.

– Jeg har slitt litt med stemmen i en tid nå, får håpe den holder, det går sikkert bra. Men jeg gleder meg til å opptre, stemningen er alltid god når vi spiller her og vi setter jo stor pris på at så mange møter opp. For oss er dette mer en hyggelig aften hvor vi får anledning til å opptre sammen, og selvfølgelig kose oss sammen mens vi nyter livet her i Albir, som er nokså flott. Vi er glade i Spania, har jo hus på Kanariøyene, og der er vi ofte. 

Klokken nærmer seg åtte, og Larsen peker på scenen. 
– Da er vi snart i gang igjen, smiler han. Dette har jo blitt en tradisjon som både vi og publikum setter stor pris på. Ønsk oss lykke til! 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no