Østfold flyttebyrå

 • Vil bygge hotell med under 1000 rom

Vil bygge hotell med under 1000 rom

Ber om tillatelse til å bygge på grensen til naturpark.

CARTAGENA

La Manga Club vil bygge hotell for golfentusiaster.

Det har vært flere planer for utbygging av et 40 hektar stort område som grenser til Calblanque ved Mar Menor. Hansa Urbana ville i sin tid bygge urbanisasjonen Novo Cartago på området, som i dag er dyrket mark, skriver La Verdad.

Nå har utbyggeren Inmogolf SL reaktivert Plan Parcial La Princesa de Atamaría, en utbygging som skulle gi 400 nye boliger, med plass for rundt 1800 personer, eller alternativt et hotell med 1100 rom og med en kapasitet på 2200 overnattingsgjester. Nå er planen modifisert og utbyggeren ber om å få bygge et hotell med under 1000 rom. Hotellet skal tilrettelegges for golfentusiaster.

Inmogolf SL er en de av Medgroup, en gruppe av selskap som administreres fra Barcelona. For to år siden kjøpte selskapet La Manga Club med blant annet Hotel Principe Felipe. La Manga Club ligger på andre siden av motorveien for det området hvor Inmogolf nå ønsker å bygge hotell.

– Dette skal bli et luksushotell, rettet mot idrettsfolk og golfentusiaster. Det blir ikke under noen omstendigheter et stort hotell. Utbyggingsgraden er lav og det blir under 1000 rom, sier en talsmann for La Manga Club.

Miljømyndighetene i regionen mottok dokumentasjon fra utbygger og kommunen for to måneder siden og deres svar avgjøre om Inmogolf kan gå videre med planene eller ikke. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no