Østfold flyttebyrå

 • Vil ha åpent hver dag hele året på Orihuela Costa

Vil ha åpent hver dag hele året på Orihuela Costa

For å konkurrere med Murcia ber Zenia Boulevard og Carrefour om at de kan holde åpent søndager og helligdager også fra oktober til juni.

ORIHUELA COSTA

Fullstendig frie åpningstider for de store kjøpesentrene på Orihuela Costa. Det er det kommunen nå ber regionsregjeringen i Valencia om. Årsaken er konkurransen fra naboregionen Murcia, skriver Informacion.

I Murcia kan butikkene holde oppe 365 dager i året, om de skulle ønske det. 

I Valencia-regionen er det kun turistområder, som fra juni til slutten av september kan holde åpent på søndager og helligdager. I tillegg kommer enkelte helligdager, tre søndager i desember og påsken. 

Zenia Boulevard, som er det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, har bedt kommunen om å holde åpent hele året. Kommunen har tatt dette videre til regionsregjeringen i Valencia. 


Handelslekkasjen fører tusenvis av personer fra Vega Baja til Dos Mares-senteret i San Javier og butikkene i Murcia by, hevdes det. 

Carrefour og Habaneras-senteret i Torrevieja befinner seg i samme situasjon som Zenia Boulevard og ønsker å holde åpent hver dag.

De fleste av de små og mellomstore butikkene har derimot ikke kapasitet til å følge åpningstidene til de store kjøpesentrene. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no