Østfold flyttebyrå

 • Vil jobbe for å få inn nye butikker i Torrevieja-senter Tidligere eier Hassan Mirzakhan sier Solvia vil legge en plan for å videreutvikle det skandinaviske senteret Gallerian.
 • Vil jobbe for å få inn nye butikker i Torrevieja-senter
  Alexander Ottosson er godt igang med å klargjøre de nye lokalene hans firma Markisemannen flytter til på industriområdet Casa Grande.

Vil jobbe for å få inn nye butikker i Torrevieja-senter

Gallerian-eier med lovnader - nok en butikk velger å forlate.

TORREVIEJA

I forrige uke kom omsider representanter fra de nye eierne Solvia innom det skandinaviske kjøpesenteret Gallerian i Torrevieja.

Etter mer enn to måneder etter overtakelsen av senteret kom representanten fra Solvia på besøk til senteret. Tidligere senterleder og eier, Hassan Mirzakhan er fornøyd med de foreløpige samtalene.

– Solvia er et stort selskap og for vår del er det to forskjellige avdelinger som sammen har ansvar for driften av senteret her. Det har tydeligvis vanskeliggjort prosessene, men jeg er optimist etter møtet jeg hadde sist uke. Solvia har betalt alle regninger og jeg skal i nytt møte i Alicante onsdag. De ga klart utrykk for at de ville jobbe sammen med senteret fremover og jobbe for å få flere og nye leietakere inn. De garanterte for at alle kontrakter med dagens leietakere fortsatt er gyldige og de jobber nå for å få en oversikt over alle utgifter og lignende. De ga et godt og seriøst inntrykk, sier Hassan Mirzakhan.

Alexander Ottosson driver firmaet Markisemannen og har hatt lokaler i senteret de ti siste årene. 1. juli flytter de ut.

– Dette er omtrent som å flytte hjemmefra og få min første egen leilighet. Det er rart å flytte fra Gallerian etter så mange år. Vi har mange venner ved senteret som vi også omgås privat, sier Alexander Ottosson (51) til Vikingposten.

Trenger du overnatting i Spania - hotell eller leilighet? Gjør et søk her

Ottosson har lenge forsøkt å få til en utvidet kontrakt med senteret for å få mer plass. Blant annet ville han slå ned en vegg til lokalet ved siden av.

– Det har vært vanskelig å få svar i det hele tatt. Informasjon har vært fraværende både fra tidligere og nå de nye eierne Solvia. Men da vi endelig fikk kontakt og ba om en bedre kontrakt for å forlenge kontrakten fikk vi blankt avslag. Vi kunne bare flytte om vi ikke godtok betingelsene. Greit nok, men omtrent samtidig fikk vi tilbud om lokaler her på industriområdet Casa Grande. Dette passer oss perfekt og vi hadde nok flyttet uansett. Her får vi plass til både utstilling, lager og verksted under samme tak. Vi øker fra 68 kvadratmeter på senteret til 340 kvadratmeter over to plan her. Som en lottopremie, slår Ottosson fast.

– Jeg ønsker senteret alt godt fremover og jeg tror det kan være positivt at Solvia kommer inn som eier. Det er en stor og solid bedrift som forhåpentligvis vil skape trygghet ved senteret. Det har vært mye frem og tilbake de siste årene, avslutter Alexander Ottosson.

Gallerian ble solgt til Solvia for to måneder siden av Hassan Mirzakhan og Arly Jörtner etter lang tid med økonomiske problemer. 

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no