Østfold flyttebyrå

 • Vil ta med gjestene på vin-opplevelse Katherine og Harald Schalde inviterer til «The ultimate day» i månedsskiftet september/oktober.

Vil ta med gjestene på vin-opplevelse

Etter fire år med planlegging og byggeaktivitet åpnet Katherine og Harald Schalde vingården og hotellet Casa Boquera 1. april i fjor. Nå inviterer de sine gjester til å være med på en uforglemmelig opplevelse.

YECLA

Hotellet og bodegaen Casa Boquera ligger mellom vinområdet Jumilla og Yecla i Murcia. Hotellet er omkranset av en vinmark som er på 150 mål og nesten 40.000 nyplantede vinstokker. 

– Vi ønsker stadig å vise oss fram for våre gjester og besøkende. Et besøk hos oss skal være et positivt minne for livet. Så langt har vi hatt flere bryllup, konfirmasjoner, jubileum, firmagrupper og mange fornøyde besøkende som bidrar til at vi setter ekstra stor glede i å være vertskap, sier Harald Schalde til Vikingposten.

Les også: Åpnet i april - har allerede måttet utvide restauranten

Nytt av året er «The ultimate day». Det vil foregå under innhøstingen fra begynnelsen av september til midten av oktober. Her kan grupper på minimum åtte personer melde seg på for en hel dag i druenes og innhøstingens verden. 

– Vi starter etter frokost med instruksjon om hvordan druer skal klippes og håndteres. Så drar vi ut i vinmarken for å klippe druer. Så når vi da har fått klippet ferdig etter én time eller to skal druene til bodegaen. Her skal vi selv så selektere de gode druene fra de dårlige. Vi får kjennskap til hvilke druer vi ønsker å lage vin av. Alt under kyndig ledsaging av meg. Det vil bli en uforglemmelig opplevelse, lover Schalde.

Deltakerne får også et innblikk i, og får ta del i å se hvordan hele prosessen med innhøsting fram til «druejusen» er på tank. 

– De som fortsatt tror at vinproduksjon er slik vi gjorde det i Norge, med å sette vin på 25 liters plastkanner ut fra konsentrat, vil nok få en aha-opplevelse, sier Harald Schalde.

Etter en selvvalgt siesta, for de som måtte ønske det, står druetråkking på programmet.

– Vi starter med å tråkke de druene som vi har høstet inn til rytmer etter spansk musikk. Vi vil da også ha noen andre aktiviteter i forbindelse med tråkkingen og alt vil foregå på vår barbequ-plass.

Ekteparet håper og tror dette vil være en stor opplevelse for deltakerne.

– Det har vist seg at dette er et populært tiltak, og flere grupper har allerede meldt seg på.

Denne saken handler om

KommentarerPå forsiden akkurat nå

Reise

Bolig

Helse og forbruker

 • Tips, ris eller ros?

  Telefonnummer (+34) 966 708 140
  Epost: red@vikingposten.no
  Kontorer: Torrevieja og Alfaz del Pi

 • Redaksjon

  Redaktør Terje Aspdahl, (+34) 630 971 455

 • Annonser

  Ta kontakt med markedsansvarlig Jeanette Pettersson for annonsetilbud på nett eller i avis:
  (+34) 667 640 552
  Epost: jeanette@vikingposten.no